inchide acest mesaj

Comenzile plasate acum se pot livra incepand cu ziua de maine.

Intrebari frecvente


O lista cu cele mai frecvente intrebari puse de clienti nostri, si raspunsurile aferente acestora.

In cat timp se livreaza ?

Livram intr-un timp minim de aproximativ o ora, in functie de conditiile de trafic si tipul aranjamentului pe care l-ati comandat. Puteti specifica in campul de observatii (din formularul cu adresa de livrare) intervalul de livrare dorit, vom face tot posibilul sa il respectam intocmai. Programul normal al livrarilor este intre 9:00 si 18:00 dar in cazuri mai speciale se poate livra si in afara acestor ore, contactati-ne inainte pentru a programa o astfel de livrare.

Unde vom livra ?

Livram in aceeasi zi in Timisoara, iar in localitatile din apropierea orasului (maxim 10 km), a doua zi de la plasarea comenzii.

Ce carduri se pot utiliza ?

Puteti folosi in principiu orice tip de card, indiferent unde si in ce moneda a fost emis. Daca totusi acesta nu este acceptat si primiti eroare, alegeti ca metoda de plata PayPal si utilizati cardul pe siteul PayPal unde sunt sanse sporite sa fie acceptat.

Puteti emite si factura ?

Fireste. In momentul plasarii comenzii completati si datele firmei in formularul specia, iar factura se emite cu datele completate si va este trimisa la cateva zile dupa livrare. Pentru plata prin transfer bancar va veti putea tipari o factura proforma imediat dupa alegerea metodei de plata "transfer bancar".

Pot sa platesc cu cash ?

In mod normal comenzile se plaseaza pe site, insa ne puteti contact pentru a stabili o plata cash.

Cum aflu cand s-a livrat ?

Se poate utiliza modulul de urmarire comanda, de pe site. Acesta este updatat insa in momentul in care agentii de livrare se intorc de pe traseu. Pentru o confirmare mai rapida ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail

Cum procedez pentru a adauga ceva special aranjamentului floral ?

Se pot adauga unul sau mai multe dintre produsele auxiliare (vaza,ursulet,tort,bomboane,sampanie,etc) ce sunt listate pe pagina de detalii a aranjamentului. Putem adauga si ceva ce nu este listat pe pagina, am mai facut-o, insa contactati-ne inainte de a plasa comanda.